Om Dansktid

Jeg hedder Eva Strandberg, og det er mig der har fundet på at lave "Dansktid". Jeg arbejder til daglig som lærer på en specialskole for voksne, hvor jeg bl.a. underviser i "Computer for begyndere", "Dansk" og "Dansk som andetsprog".

Siden her har jeg lavet til mine elever, for at hjælpe dem med at komme i gang med at bruge internettet både i skolen og derhjemme. På siden samler jeg også nogle af de danskopgaver vi bruger i undervisningen.
Mange af opgaverne kan bruges igen og igen... og der vil komme nye opgaver til efterhånden.

Sådan finder og udskriver du danskopgaverne
Hvis du har en printer kan du selv udskrive opgavesiderne som du finder ved at trykke på fanen der hedder "Danskopgaver til dig".
Find den opgave du vil prøve og tryk på knappen "Hent opgaven".
Når opgaven åbnes kan du enten gemme den på dine computer ved at trykke på knappen "Download" eller du kan højreklikke på opgaven og vælge "Udskriv", hvis du vil printe den ud.

Jeg håber du bliver glad for siden.
Hvis du synes at der mangler noget på "Dansktid", eller er der noget du har lyst til at sige eller spørge mig om, er du velkommen til at sende mig en email på adressen eva.csv@gmail.com.

Er du lærer?
"Dansktid" er en lillesøster-blog til min blog Skolestuen, hvor jeg blogger om hvordan man kan inddrage IT og internettet i sin undervisning. Der kan du finde alle mine billedvejledninger, undervisningsidéer og links til alverdens fag.
Skolestuen har flere små "søskende": På bloggen Skolestuens materialer kan du finde alle mine gratis undervisningsmaterialer og på bloggen Smartboardskolen underviser jeg i hvordan du kan bruge Smartboardtavlen og Smart Notebook-softwaren, bl.a. til fremstilling af egne undervisningsmaterialer.